UPDATE: Apparently there have been words that Charlie have joined as a Co-Producer/2nd Unit Director, NOT the Action Director. This is what Charlie stated on his official FB page: “Location Scouting For Crouching Tiger in Aukland – NZ.
Correction: I’ll be there mainly as a co-producer and 2nd unit director. Not the action director!!”

CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON 2: THE GREEN DESTINY starring DONNIE YEN, MICHELLE YEOH, and NICHOLAS TSE has gotten a new action director in CHARLIE NGUYEN. For those unfamiliar with his work, Charlie along with his brother/martial arts star JOHNNY NGUYEN, teamed up to put Vietnamese action cinema on the map with the spectacular action film THE REBEL.

long-1

11viff1_lg

The Nguyen brothers teamed up again to deliver the hard core Vietnamese action film CHINATOWN aka BUI DOI CHO LON. Due to censorship issues in Vietnam, the film was unfortunately banned due to the ultra violent action and the gangster nature of the film.

75392637-bui_doi_cho_lon1

Director YUEN WOO PING initially planned to do double duties (directing and action choreographer) on ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon 2’, but with Charlie coming on board he can now fully focus on directing. This will be the first time in 21 years (1993’s Iron Monkey) since Woo Ping and star Donnie Yen has been able to work together. One of the main reason Donnie agreed to join this film was to finally work again with the man who discovered him.

EN04_007

‘Crouching Tiger, Hidden Dragon 2: The Green Destiny’ is scheduled to hit theaters in late 2015.

SOURCE: The Thao Van Hoa, Charlie Nguyen FB Page

Advertisement

1 COMMENT

  1. Kem là dễ dàng để sử dụng, và đó là thêm một lợi thế mà các giải pháp khác không thể để đặt trên cái bếp lò. Thay vì phải đổ rất nhiều tiền, kem này là duy nhất, và mang lại kết quả nhanh chóng và không tốn kém. Vì vậy, nếu bạn đang tự hỏi: không sản phẩm Này thực sự làm việc? Câu trả lời đơn giản, VÂNG, nó thực sự hoạt động. Ưu điểm chính của giải pháp này là rằng nó đơn giản và có hiệu quả, và nó không thể được xem xét. Một số mô tả nó như là một cái gì đó hoàn toàn bình thường và, do đó, không phải là một tác dụng phụ, nhưng tôi muốn giữ nó. Nhiều công dụng của kem này, họ nói rằng có thể có một chút khó khăn trên cơ thể sau khi ứng dụng. Các lời cảnh báo, báo cáo trong phụ nữ có da nhạy cảm. Tất nhiên, điều này là không đúng sự thật cho bất cứ ai, nhưng nó là một thực tế, có vấn đề và có khả năng chịu. Không ai muốn có bộ Ngực đẹp, nhưng da xung quanh.

    như vậy: phim nhung co nang nguc khung

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.